HTML

A székek titokzatos élete

Ez a blog azért született hogy bemutassa a székek eddig méltatlanul mellőzött bonyolult és titokzatos életét. Itt mindent megtalálsz amit a székek viselkedéséről valaha is tudni akartál, de sose merted megkérdezni!

Friss topikok

  • Lámpaoltó: Tegnap a Tabánban felfedeztem, h ellopták Zamenhof szobrát... gondoltam, szólok. belvaros.blogspo... (2009.01.18. 22:23) A székek kommunikációja
  • chairman: Vigyázz a kerekes forgószékekkel, a speciális esetekről még nem esett szó, de azok egymagukban is ... (2008.07.28. 00:21) A székek szociális osztályozása
  • door: lol nem semmi, azért én kiváncsi vagyok részletesebben is a székek anatomiájára (2008.07.25. 23:31) A szék fizikai felépítése

Archívum

a SZÉK

2008.07.23. 17:57 chairman

Igen, kedves olvasó, a cím direkt kezdődik kis betűvel, és a második szó direkt csupa nagy betű. Hogy miért? Azért, mert ez a blog a székekről szól, és nem a névelőkről vagy a helyesírásról.  Persze azért minden, a beragadt [capslock]-kal kapcsolatos észrevételt szívesen fogadok.

Hogy miért éppen a szék? Inkább az a kérdés, miért ne? Szobatársammal folyatott beszélgetésem folyamán döbbentem rá arra a tényre, hogy milyen keveset is tudnak az emberek ezen (nem) mindennapi használati tárgyak igazi életéről, gondolkodásmódjukról, fejlett társadalmi rendszerükről, szociális viselkedésükről. Itt volt hát az ideje, hogy valaki -én-  a technika számítógép illetve internet nevű vívmányait kihasználva blog formájában betöltse ezt a régóta tátongó űrt, eleget téve ezzel a leendő olvasók rejtett vágyának, és a székek minden kívánságának.

Ha a Tisztel Olvasó szán majd alkalmanként pár percet ezen blog olvasására akkor többek közt következő érdekfeszítő témákkal ismerkedhet majd meg:

  • a szék behatárolása, a székek testfelépítése
  • a székek osztályozása fizikai szempontok alapján
  • a székek szociális osztályozása
  • a székek természetes környezete és természetes viselkedése
  • a székek fejlett kommunikációs rendszere
  • a szék és az ember interakciója
  • társadalmi és presztizsharcok
  • vallás

Röviden ennyi, bevezetőnek. Természetesen témaajánlatokat, székes történeteket, véleményeket mindíg szívesen fogadok comment formájában.

P.S. A nick ne tévesszen meg senkit: sajnos egy nagy multi cégnek se vagyok a vezérigazgatója, sőt, karfás szék álruhába bújt, különleges képességű, szupergonoszok ellen szakadatlanul harcoló mutáns ember se vagyok, bár a kettő közül talán utóbbihoz állok közelebb.

A következő postig pedig jó üldögélést kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: intro bevezeto szek

A bejegyzés trackback címe:

https://szek.blog.hu/api/trackback/id/tr66582151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása